fredag 13 mars 2015

Gå på träningsevent - gör saker tillsammans!

Blogger Boot Camp känns numera som en tradition på våren - i år blir mitt fjärde år. Inte alltid exakt likadant och inte alltid på samma ställe, men allt det där runtom känns numera välbekant och framför allt är jag inte lika nervös som jag har varit tidigare år!

Första året var det jätteläskigt på riktigt och jag var väldigt osäker och hade vansinnigt mycket grejer med mig. Numera vet jag att jag kommer springa på ett antal kända ansikten och att jag ändå inte hinner byta om så mycket som jag tror att jag hinner, så jag har dragit ner betydligt på packningen! Bra kläder för utomhuspass och rätt skor ute och inne, några tights och linnen och så nåt att byta om till efter all träning och är någorlunda prydligt på en efterfest - klart.

I år har jag ansträngt mig för att göra lite läskiga saker (som vanligt). Våga gå utanför boxen litegrann. Jag inleder tryggt, med Runner's Strength by Urban Tribes - för att det är roligt och för att få inspiration till mina egna löpklasser. Sen blir det boxning med ett boxningsproffs och efter det en föreläsning för att hinna andas lite. Efter lunch ska jag ut och springa, och det passet följs sen av "Tauff Roots" som känns jätteskrämmande men förmodligen blir rätt kul! Sista passet för dagen är yinyoga och alla som känner mig vet exakt hur svårt jag har att ligga still i samma position i flera minuter. Men man ska ju utmana sina rädslor och kliva utanför komfortzonen, eller hur?

Träningsvärken efter gårdagens pass är intressant (magmusklerna fick sig nog en rejäl omgång) och jag är glad att jag åtminstone hann få in en vilodag innan morgondagens utmaning i alla fall!

Ses vi i morgon på KTH-hallen? Jag har ingen namnskylt, men rosa hår!

Inga kommentarer: