måndag 2 mars 2015

Måndag: Jobbet. Gymmet. NMT-instruktör. MAT!

Ungefär så ser dagen ut i kortversion, den lite längre versionen följer här!

Tidig start på kontoret i dag, jag checkade in vid halv åtta. Dagens roliga var att en avdelning på jobbet har bokat mig och min föreläsning som kick-off för avdelningens eget hälsoprojekt! Svinkul! Efter fullgjord kontorsdag tog jag en rask promenad bort till Universitetsholmen för ett kort intromöte med receptionsansvarig där. Så nu har jag ett PT-kort i stället för ett vanligt träningskort och lite koll på regler och rutiner som måste följas. Mycket bra!

Jag bytte om till träningskläder och strax därpå anslöt Joakim som skulle köpa träningskort och träna lite. Jag körde enligt mitt schema och det var överkropp som stod på programmet. Det var riktigt roligt att träna i dag - jag vågade nämligen fläska på lite mer med vikterna, jag fegade ju förra veckan eftersom det var första träningen efter sjukdom och vila men i dag vågade jag ta i lite mer. Så det blev riktigt fina hantelpressar bland annat. Jag har dock fortfarande en våldsam hatkärlek till armhävningar med rotation... och som vanligt var armarna helt döda efter passet och mina delts rejält svullna. Trevligt, trevligt ;-)

Hemfärdsdags sen och jag hann sitta ner en stund och stoppa i mig ett mellanmål åtminstone innan det var dags att byta om och ge sig av mot Bulltofta för att instruera NMT. Inget höjdarväder direkt, blåsigt och lite regnskurar, men det var ändå ett gäng modiga som dök upp och fick roa sig med blandad fys i mörkret!

Jag tog bilen till Bulltofta för att kunna handla på vägen - nödvändigheter som mjölk, ägg, kvarg och kattmat behövdes ;-) Sånt man inte kan leva utan. Så när jag väl kom hem var jag riktigt brutalhungrig. Då är det bra att ha en sambo som har kastat sig över veckans matkasse och producerat en trevlig kycklinggryta med couscous och sallad som man kan attackera så fort man har matat de vilda pälsdjuren!

Under förmiddagen korresponderade jag lite med Madde och hon tyckte att jag skulle flytta på benpasset om benen fortfarande var jättemöra och det är de. Så i morgon blir det lyxig sovmorgon (jag är monstertrött och det är för fasen bara måndag!) och så tänker jag satsa på lite lugn jogg medan jag instruerar B.A.B.Y: Runners Team på kvällen, det blir nog bra. Så får vi se om jag klämmer benpasset onsdag eller torsdag. Torsdag eftermiddag känns just nu mest lockande och minst hektiskt men vi får väl se! 


Inga kommentarer: