onsdag 4 mars 2015

Lugn onsdag och instruktörspass under fullmånen

Kontorsonsdag. Inga konstigheter förutom ett ENORMT kaksug efter lunch. Varför? Enkelt. Jag hade spenderat hela förmiddagen med att göra uppgifter jag inte tycker om och jag hade ytterligare en som det verkligen tog emot att dra igång. Då blir man kaksugen ;-) Bet ihop, käkade en banan och en Bounce-boll och jobbade på tills det var dags för hemgång.

Hemma väntade några timmars lugn och ro. En kanna te (Östermalmsblandning från Sibyllans Tehandel, så himla gott!), skorpor med lagrad ost och lemon curd och en bra bok. Andas och ladda om för att vara en bra och inspirerande instruktör tredje kvällen på raken - ute i mörkret!

Dagens väder har milt sagt varit blandat - soligt och vackert fram till nånstans efter lunch då det började ösregna och sen blev det klart igen till kvällen. Ibland kan såna dagar betyda att det inte kommer så många träningsglada, men i kväll var det ett glatt gäng som kom och tränade. Vi körde cirkelfyspasset "Stjärnan" i cirkeln - stationer ute längs kanten men man skulle in på mitten och stå 20 sekunder i plankan mellan varje station. Lite fullmåne som belysning på det och så hittade jag en gammal melodifestivalspellista i telefonen som underhållning under plankan när deltagarna efterfrågade lite musik. Perfekt upplägg :-) Perfekt på flera sätt - det är ett upplägg som tillåter alla att ta ut sig på sin egen nivå genom att variera farten i löpningen och intensiteten på stationerna.

Det var bra energi på passet och fullt ös hela vägen - vi avslutade med lite "över-under" med plankor och stående hund och en liten högintensiv sekvens innan vi gav oss för kvällen. Kamrat G bjöd på varm choklad efter passet, lovely!

Det var den vilodagen det, i morgon blir det LEG DAY. Yeah!

Inga kommentarer: