torsdag 12 mars 2015

Tokfull to-do-lista på en torsdag

Gå upp. Gymma. Jobba. Föreläsa. Jobba. Vara på gymmet och träffa folk. Komma hem. Äta. Färga håret. Packa. Andas.

Ungefär så såg den här torsdagen ut i kortform men det har faktiskt varit en alldeles fantastiskt bra dag trots att den var späckad med aktiviteter!

Bra dagar börjar ofta på gymmet och så även i dag. Ett nytt pass för rygg och mage stod på schemat och det kändes litegrann som den ultimata förnedringen eftersom Madde vackert har prickat in alla mina svaga punkter i ett och samma pass :-D Men det var bara att bita i och gilla läget där jag kämpade på med chins (helvetesjävlarochdet), aktivering av skulderblad (Naprapat-Jimmy borde älska Madde) och det där förbaskade maghjulet. Åh, det där maghjulet, det är det värsta. Med mina långa, långa armar försvinner det långt, långt bort och rätt vad det är så tycker nån muskel i axelpartiet att nä nu har vi jobbat länge nog, nu släpper jag och så ligger jag där och kommer ingenstans. Yes, jag fattar förstås att det här är något jag behöver jobba på och intressant nog så gick de sista seten bättre än de första så jag klarar alltså av att korrigera min egen teknik. Bra insikt! Träningsvärken börjar redan göra sig påmind här och var...

Ut i omklädningsrummet och småprata lite med en annan torsdagsstammis jag brukar träffa nästan varje vecka, duscha, kläder på, fix. Två andra tjejer kommer in, den ena tittar på mig och säger sedan beundrande "Åh, vad du är stark!". Årets finaste komplimang :-) Eftersom jag hade mina sprillans nya visitkort i väskan var jag inte sen med att tacka och berätta att jag jobbar som PT så att jag kan hjälpa andra att bli lika starka som jag! Bra start på dagen alltså.

Sen till kontoret för jobb, lunch och så föreläsning för en av våra avdelningar. Ännu ett tillfälle att få presentera "Från utbränd till ultra". Det var fantastiskt roligt, jag har ingen aning om vad jag sa eller om jag sa samma saker som förra gången men budskapet blev förhoppningsvis ungefär det samma. Och så har jag fått ytterligare en föreläsningsrelaterad förfrågan som kan leda till nåt riktigt, riktigt kul om vi får projektet att flyga. Håll gärna en tumme eller två så ska vi se! Tillbaka till skrivbordet för ytterligare några timmars jobb innan jag cyklade bort till gymmet för att mingla, prata med gymbesökare och dela ut visitkort i några timmar innan det var dags att åka hem.

Kommer man hem vid halv åtta är man hungrig så första prio blev att få lite mat i containern och planera resten av kvällen. Sätta igång en tvätt för jag behöver rena fivefingers till helgens Blogger Boot Camp, sätta en knallrosa färgbomb i håret så att det sticker ut lite i helgen (och för att retas med Sofia och Anna som inte tyckte att det verkade klädsamt med rosa hår), Och medan färgen verkar kan man ju lämpligtvis packa sina grejer inför Blogger Boot Camp som har smugit sig på helt plötsligt. En massa träningskläder givetvis, lite "civila" kläder och lite praktiska prylar som vattenflaska och hänglås och sånt. Namnskyltstävlingen får klara sig utan mig i år för jag orkar inte vara pysslig (jag är som alla vet totalt pysselhandikappad) men däremot tänker jag fokusera på att njuta av egenträning och kul samvaro.

Jag tror jag har kommit ihåg det mesta men jag får väl packa upp och packa träningsväskan så fort jag är framme i Stockholm i morgon eftermiddag så jag hinner ut och handla om jag har glömt nåt viktigt :-D Träningskläder lär man kunna handla på plats så jag är inte så våldsamt bekymrad. Tandborste, kontaktlinser och löparskor känns som det viktigaste att få med sig så klarar sig nog resten!

Snart sovdags alltså, ska bara avsluta dagen med att fylla i Daily Greatness Journal och plocka ner det sista i väskorna. Nästan helg och jag är LEDIG på måndag (ska visserligen klämma två träningspass enligt schemat men jag kan åtminstone sova så länge jag vill!).

Inga kommentarer: