onsdag 16 september 2015

Benpass. Och vila.

Dagen började med PT-kund 07.15 och när vi var färdiga var jag tillräckligt vaken för att köra ett rejält benpass. Kände mig inte riktigt på hugget men det gick faktiskt ganska bra. Ökade lite i frontböjen och konstaterade i sumomarklyften att det inte längre "sitter fast" där på höger sida som i förra veckan. Mycket bra!

Lilla skivstången var upptagen när jag tänkte att jag skulle använda den så för omväxlingens skull blev det hip thrusters i smithen och det var ganska intressant. Det blir lättare när stången har en fast bana och man inte behöver balansera den, däremot kan man lägga på ganska mycket mera vikt så då blir det ganska tungt i alla fall!

Och så måste jag ju bara säga att jag har blivit sjukt bra på rumänska enbensmarklyft och fixar 12 reps med en 16 kg kettlebell! Lite vadpressar och tåhävningar avslutade passet och sen gick jag in och duschade innan jag cyklade vidare till kontoret.

Efter avslutat jobb så har jag cyklat hem i motvind och handlat på vägen och nu har jag en hemmakväll framför mig. Vilket innebär att jag bara behöver tvätta och fixa i ordning inför i morgon. Väldigt, väldigt skönt helt enkelt! Ska nog klämma ett litet yinyogapass lite senare också, det känns som en bra grej i dag med långa avspända positioner.

Inga kommentarer: