onsdag 2 september 2015

Onsdag. Chins.

Det blev onsdagmorgon i gymmet för min del - ingen morgonkund i dag så jag passade på att träna själv, rygg/mage stod på tur och därmed chins. Inte så mycket att diskutera om utan det var bara att bestämma sig och gå och göra det! Vissa vackra, vissa mindre vackra, och så är det ibland på morgonen :-) Annars var det en morgon som präglades av perfekt timing och folk som lämnade grejer precis när jag behövde dem så jag kunde köra good mornings i böjracket i stället för att bängla med att slänga stången över huvudet. Passet avslutas med oblique crunches i TRX och det är dödens död kan jag meddela :-D

Dusch, fix, cykel mot jobbet med stopp hos Eve Grab'n'Go för frukostmacka och latte. Nä, kaffemaskinen var sönder så jag fick ingen latte, bara mackan. Visserligen den jag behövde mest - ciabatta med kyckling och avocado är perfekt laddning efter styrkepass - men det hade varit väldigt gott med en latte i dag. Man kan tydligen inte alltid få som man vill :-(

Jobb, lunch, mera jobb, sedan hem. Lyxen att ha nästan 2½ timme hemma innan man ska iväg igen alltså... Jag hann med att analysera en kostdagbok, skriva tre träningspass, äta middag OCH chilla i soffan med mina självhäftande katter en stund medan jag pratade med mamma i telefon innan det var dags att byta kläder och åka och instruera NMT!

Serverade ett blandat pass för kvällens deltagare - mycket flåsträning varvat med klassiska styrkeövningar, cirkelfys med olika finurligheter, transport av stockar och lite extra bålstyrka på slutet bara för att vi kan. Jätteskönt att skutta runt ute en stund!

Tre kvällar på raken som instruktör är dock lite tufft så energin kändes inte helt på topp på kvällens pass och det är okej att det är så ibland. Jag tror ändå gänget fick den träning de behövde och var nöjda efteråt. Nu är det redan onsdag kväll och inte länge tills Joakim kommer hem ju - det är fördelen med att vara borta tre kvällar på raken, då går veckan skitfort :-)

I morgon har jag bokat egentid med mig själv. Inte "egentid" som i "tid utan sambo" för det har jag typ hela tiden, men "egentid" som i "tid då jag inte behöver skriva träningspass, jobba med PT-kunder eller förbereda nåt" och faktiskt bara kan göra sånt jag vill. För MIG. Som att återkoppla till Madde om kostanalys och de senaste veckornas träning. Tvätta träningskläder som går åt väldigt snabbt den här veckan. Vila. Kanske yoga? Det blir skönt i alla fall!

Inga kommentarer: