onsdag 18 maj 2016

Brutaltrött men väldigt, väldigt nöjd

Ja, ungefär så kan man sammanfatta känslan just nu. I natt sov jag som en kratta men det var inget att be för när klockan ringde halv sex - bara att masa sig upp. Kläder på, kattfrukost, människofrukost, iväg.

Kom till gymmet vid sju, galopperade bort till kiosken och köpte en latte och sen in på gymmet och bytte om. Jag kör caffelatte som pre-workout ibland när det är segt - drar i mig kaffe före eller under första kundpasset och sen tränar jag själv efteråt, då har jag fått lite koffeinboost och känner mig pigg. Fusk? Kanske. Det funkar i alla fall!

Efter avslutat kundpass bytte jag således ut PT-tröjan mot träningslinne och smet ut i gymmet. Rygg/mage var planen i dag. Axelprehab som vanligt, pull-aparts med gummiband som variation på mina vanliga omvända kryssdrag, latsdrag, kabelrodd med brett handtag, hantelrodd, rygglyft med "simtag" och små gulliga halvkilosvikter. För magen blev det sitbacks med 12 kg stång, knä till armbåge på bosu, och russian twist med sträck. Klart! Dusch, fix, kontoret.

Sex timmar senare retur till gymmet. Smoothie och bulle, PT-kund, ett kesomellanmål och sen cykel ut till Bulltofta för NMT. Planeringen var inte helt hundra i dag och jag hade två valmöjligheter: Skippa att åka hem om och vända, komma i tid, hinna äta mellanmål men instruera i fel kläder. Eller åka hem om och byta om men därmed komma för sent och inte hinna mellanmålet. Jag valde första möjligheten - tyckte det var viktigare med en glad och trevlig instruktör i fel kläder!

I kvällssolen bjöd jag mina glada deltagare på ett pass på temat burpees. Vanliga burpees, omvända burpees, manmaker burpees, enbensburpees..... Givetvis varvat med allt möjligt annat. Parövningar, förflyttningar, skogsjogg, cirkelfys. Glatt humör och bra energi hela vägen! Ganska trött men väldigt nöjd med mig själv cyklade jag sista biten hem och drog igång vattenkokaren. Fixade mackor, lite ost och nötter, matade katter, drack te. Puh. Andas. Det har var "veckans långa". I morgon jobbar jag bara dag, ledig kväll. Känns som om det finns ett visst behov av återhämtning efter den här dagen! Även ett visst behov av att gå och packa upp och packa om väskan och så kanske jag ska sova i natt i stället för att vara vaken stup i kvarten. Ja, så får det bli. Upwards and onwards!

Inga kommentarer: