söndag 22 maj 2016

Busted. Träningsvärken alltså....

Det kan ju tyckas nåt lite offensivt att börja med två NMT-pass på samma dag när en inte har tränat NMT på typ ett halvår. Jag fick i alla fall känna av det. Förutom en massa roliga blåmärken och skrapsår som påminner om att det är ROLIGT med NMT så har jag också schysst träningsvärk.

Jag kan inte riktigt utröna vilka bitar som kom av fredagens ovana övningar för ökad rörlighet här och var och vilka bitar som kom från NMT-passet. Men i natt kändes det som om jag hade feber och jag har varit fruktansvärt seg och sliten i kroppen hela dagen. I går när vi pratade om dagsplaner och gymmet tänkte jag att jag skulle göra stordåd med skivstång, i dag blev det som det blev....

För Joakim ville gymma och jag visste att lite rörelse nog skulle hjälpa mig komma loss lite. Joakim tvingade mig till 1000 m rodd (vi tävlade bara lite, han vann....) och så körde jag rörlighetsövningar och axelprehab. Eftersom allting ändå gjorde ont tänkte jag att det var lika bra att köra ben - med fokus på teknik och prehab snarare än tunga lyft.

Det blev benpress, enbens rumänska marklyft (med kettlebell), krabban, enbens tåhävningar, lårcurl med boll, och lite stretch. Gott så. Ibland räcker det med det lilla och i går sysslade vi en hel del med att bära och släpa och springa och hoppa så benen har nog fått sitt ändå.

Annars har dagen spenderats med "söndagsaktiviteter" - tvätta och packa väskor och laga mat och fixa matlådor och sånt. Inte superexciting men jag har inte heller överdrivet mycket energi. Efter att ha skjutsat Joakim till tåget körde jag en halvtimmes yinyoga för att få mina höfter att spänna av lite och jag tror det hjälpte. Får jag bara sova ordentligt i natt lär jag vara back in business i morgon :-)

Inga kommentarer: