måndag 30 maj 2016

Ytterligare en måndag flög förbi...

Jag vet inte hur jag lyckas med att alltid få till mina måndagar så att de är fullspäckade men jag verkar vara jäkligt bra på det!

I morse hade jag inga PT-kunder men det var bara för att jag hade dem på eftermiddagen. Jag behövde inte vara på kontoret förrän klockan åtta så jag festade till det med lyxfrukost - french toast med banan och kanel på - i lugn och ro innan jag cyklade mot jobbet. Det blåste typ halv storm och var närmare tjugo grader, jag hade medvind så det kändes som att cykla med en hårtork bakom sig ;-)

Dusch på jobbet och sen en arbetsdag i vanlig ordning. Månadsavslutning i pipeline och massa rutinuppgifter som måste undan. Sedan mot gymmet. Jag hade tre inbokade kunder men den mittersta avbokade - turligt nog kunde jag flytta kund nr 1 till den tiden så jag slapp få en håltimme som jag inte hade lust med i dag. Således - en PT-timme, sedan en konsultation, och sen hemåt. I ljummen motvind, jag fick så himla mycket grus och sand i ögonen trots solglasögon så det var inte klokt!

Hemma var det dags för ett snabbt mellanmål och sen byte till M90-byxor och NMT-instruktörströja och mot Bulltofta. Förbannade mitt beslut att låta Joakim ha bilen till Göteborg för det var inget skönt cykelväder! Däremot var det rätt skönt NMT-väder, blåsten svalkade lite mellan varven. Jag bjöd gänget på cirkelfys, stocktransport, bad i bäcken och mera stocktransport. Jättekul för alla inblandade! Pratade även lite PT-löpning med några av tjejerna och hoppas de bestämmer sig för att prova, det gör sån himla skillnad att få lite individuell coaching ett tag!

Cyklade hem igen (mera motvind), klappade katter, drack te, diskuterade semesterplaner med Joakim, åt mat, chillade framför Biggest Loser (där de för övrigt fick träna NMT i dagens avsnitt, hurra för det!), andades. Sovmorgon i morgon bitti, sedan full fart hela dagen. It's all good!

Inga kommentarer: