söndag 29 maj 2016

Helgens bravader. Lite blandat!

Helgen lär inte gå till historien som nån fantastisk träningshelg men det är okej ibland. Jag har haft en bra helg ändå!

Fredag var jag trött i mössan. Det var svårt att somna efter loppet - inte lika illa som det brukar vara efter St Hans Extreme men det var ändå svårt att komma till ro. Dålig nattsömn = lite småseg i skallen. På väg hem efter kontorsjobb och PT-kunder handlade jag thaimat som fick landa i kylen medan jag körde en snabbstädning hemma och sen hämtade Joakim. Mikrad thaimat till middag och sen kollaps i soffan framför Gladiatorerna. Ahh.... tillsammans <3

I går kommer jag faktiskt knappt ihåg vad vi sysslade med. Jo, när Joakim kom hem efter sin frukostfika så åkte vi och handlade - eller, rättare sagt, Joakim dumpade mig vid stormarknaden och jag handlade medan han tankade och tvättade bilen så blev det gjort. Lyxlunch med goda ostar och pålägg från delidisken väntade och under eftermiddagen drog Joakim ut och sprang en sväng (jag var helt o-sugen) medan jag pysslade med lite administration och betalade räkningar.

Lördag kväll tillbringades med födelsedagsmiddag för Joakims mamma. Det är en bra deal det där - hon vill inte ha presenter men hon vill bli bjuden på restaurang, och eftersom Joakim och jag är de som har bäst koll på restauranglivet får vi oftast förtroendet att välja restaurang. Typiskt bra. I går blev det alltså middag på Mrs Saigon som är en av mina favvisar! Räkrullar, sommarrullar, gudomligt god anka och lite roliga efterrätter blev det.

I dag bestämde vi att vi skulle vara lite rediga så efter frukost ställde vi oss och lagade en enorm gryta ratatouille och en hög färsbiffar med fetaost i (matlådor m.m.). Efter lunch var det dags att röra på sig och vi åkte till Bokskogen och marschade runt milspåret en runda. Puh. Säga vad man vill men Joakim har i alla fall marschtränat så det räcker och blir över - när han går utan packning har jag svårt att hänga med! Efter att ha landat hemma och vätskat upp oss lite lagade vi middag: rotsaker i ugn med marinerade kycklingfileer aka mat som sköter sig själv i ugnen medan vi duschar... Jättegott, och mera matlådor.

Så småningom var det dags för Joakim att ge sig av (med bilen denna vecka, jag får vara en glad cyklist) och jag cyklade bort till Maxi för att hämta ut en testagram-box och nya instruktörskläder från NMT. Glad att ha fått en uppgradering för mina gamla t-shirts är inne på tredje året och mindre fräscha! Jag avslutade min kväll med ett yogapass för fötter och vader. Smärtsamt men gött ändå. Jag har förstått att dessa bitar behöver lite mera kärlek så jag ska försöka köra övningarna en gång i veckan i alla fall. Även om det gör ont......

Inga kommentarer: