måndag 2 maj 2016

Låååång måndag

Stökig vecka den här, det känns som om jag klämmer in alla PT-kunder på för få dagar och schemat ser tufft ut. Men målet är ju att vara ledig fyra hela dagar sen så jag gör det bästa av det!

I dag - en dag med noll egentid. Morgonkund, snabbt från gymmet till kontoret, möte-möte-möte växlat med korta stunder vid skrivbordet. Turligt nog yttrade en kollega önskemål om att gå ifrån en sväng på lunchen, till andra sidan Dockan för sushi-burrito. Yay! Skönt att komma ut, gå en kort vända, se något annat. Jag gick en sväng förbi "kaffemannen" och köpte en latte också innan det var retur till kontoret för möte och mera skrivbordsjobb.

Sen tillbaka till gymmet för fyra kunder på raken, insåg att jag glömt mellanmålet i kylen på kontoret och stack till kiosken och investerade i kesomellanmål. Bättre än inget och snabbt att stoppa i sig. Sätter mig och håvar in en burk efter första kunden - och så väljer kund nummer två att inte dyka upp. Inget mess, får inget svar heller. Jahapp. Har man bokat 60 minuter så brukar jag vänta 10-15 minuter tills jag gör annat med tiden. Fast om jag hade vetat det så hade jag kunnat äta i lugn och ro - eller träna själv.

Nu hade jag 45 minuter till nästa kund så jag tog en promenad bort till Centralen och handlade en fräsch smoothie, sen satte jag mig i solen vid kanalen och andades, drack smoothie och slösurfade lite. Det var det bästa jag kunde göra av den håltimmen just i dag. Sen hade jag ytterligare två kunder som kom i tid och var taggade på att träna så tiden gick snabbt ändå. Strax efter halv sju var det dags att cykla hem. Lättare middag, en sväng med dammsugaren, sen bara chill. Det räcker så.

Inga kommentarer: