onsdag 9 november 2011

Blod, svett och ....glädje!

Okej, jag erkänner att blodet inte hade nåt med dagens träningspass att göra utan att jag stack mig när jag skulle reparera mina ridbyxor. Och jag kan också erkänna att det kanske, kanske, eventuellt var en liten aning överambitiöst att springa i morse. Lite, bara :-)


Hursomhelst hade coachen bestämt att vi skulle träffas i två timmar i dag. Och jag visste ju att det skulle bli jobbigt men jag hade väl inte trott att vi skulle hinna gå igenom hela två träningspass (och jadå Thomas, jag vet att du sitter och smygläser!). Det gjorde vi tekniskt sett inte heller, vi hoppade över några set av vissa övningar så totalt sett blev det väl 70% av styrkepasset och 60% av kettlebellpasset. Vilket då innebar att när jag skulle köra swings, ryck och utfall med kettlebell hade jag morgonlöpningen plus benböj och utfall i benen sedan innan. Det blev.... lite segt emellanåt kan man säga! Men det gick ändå hyfsat bra och jag blev positivt överraskad över hur stark jag var i några av övningarna. Det kommer jag förmodligen att glömma bort nästa vecka när vi ska köra styrketester och skriva ner lite mer målsättningar och planering - men just i dag känns det bra!

Styrkepasset innehåller utöver benövningarna jag nämnde ovan även bröstpress, marklyft, rodd (både tvåhands och enhands med rotation) och vadpress. Kettlebellpasset är......ja, ett rätt varierat kettlebellpass helt enkelt och för att vara ett hemmaträningspass är det sjukt tufft. But I'm gonna get there!

Två styrkepass, ett kettlebellpass, två ridlektioner, tre löpträningar i veckan då. Och så lite Fighter Fitness och Body Combat och cykling på det. Och en vilodag i veckan (ahem....) Det blir minsann fint det här - fast jag undrar om jag ska förvarna restaurangen på jobbet så att de lagar dubbla portioner till mig framöver?

Tur att jag hinner vila lite innan jag ska på styrelsemöte och sedan rida en dressyrlektion :-D

Inga kommentarer: