tisdag 22 november 2011

I dag är jag STARK!

Fixade ett grymt styrkepass i morse, det bara flöt på. Trots rejäl träningsvärk i överkroppen var det absolut inga problem någonstans, härlig känsla. Mera vikt nästa vecka! Samma pass som förra måndagen dvs benböj, vadpress, utfall, bröstpress, två varianter av rodd i pulleyn och marklyft. Belöningen efteråt är att jag numera har så mycket träningsvärk i samtliga delar av övre ryggen (som jag har plågat tre dagar på raken på olika sätt) att det nästan gör ont att luta sig mot ryggstödet på stolen. Nice one. Två dagar utan styrketräning blir nog jättebra nu misstänker jag.

Dagens negativa måste vara att det inte fanns något varmvatten när jag skulle duscha efter träningspasset, och eftersom jag skulle direkt till jobbet var jag tvungen att duscha ändå..... Så efter att ha jobbat och sedan cyklat hem unnade jag mig en ordentligt VARM dusch, det tyckte jag att jag hade förtjänat.

Dagens energi:
Frukost: Gröt på lika delar fiberhavregryn, havregryn och müsli, lite linfrön, kokosolja och en skopa proteinpulver. Te.
Mellanmål: Stor latte (coachen påstår att jag ska dricka mjölk men caffelatte är typ det enda sättet jag fixar att dricka mjölk på....)  och Redfellas "Low GI Meal Replacer" smoothie med en massa bra grejer i.
Lunch: Rawfoodtallrik med raw falafel, salladsgrönsaker, champinjoner, tabbouleh, pesto, kryddiga frön och frökex. Mättade kalasbra!
Mellanmål: Rawfood-tiramisu (nöt/kokos/kakaobotten med cashew/banangrädde) och en mugg örtte.
Mellanmål II: Två grova knäckebröd med en rejäl mängd brieost, te.
Middag: Middagsfrids snabba paella med sejfilé och räkor, en hög eko-oliver till och en alkoholfri eko-öl.

Som vanligt har jag druckit en hel del vatten och örtte under dagen! Till kvällen blir det förmodligen mera te (nej, jag är inte beroende och jag kan sluta närsomhelst....eh.....) och en proteinshake, eventuellt en frukt.

1 kommentar:

Suzan sa...

Åh Redfellas! Måste testa! yum yum!