fredag 18 november 2011

Vips - så blev jag åtta år yngre!

Yep, så är det, för coachens magiska våg bestämde att jag hade en "metabolic age" som är 8 år yngre än det som står på mitt leg. Och trots att jag inte anser att magiska vågen har rätt om min kroppsfettprocent så har den garanterat rätt i att jag är under 30 :-D

Dagens upplägg var för övrigt att köra lite fystester och göra ett upplägg på ett utomhusträningspass. Konstaterar att min kondition mår bra - den är på samma nivå som när vi testade senast men skillnaden för mig är att jag orkar hålla igång längre på de högre pulsnivåerna och det ser vi ju inte på 1-2 minuter på löpband. Så nu ska jag bara underhålla den nivån under vintern, det ska inte vara några större problem. Visar sig även att jag är grym på benpress och apkass på bänkpress och chins, så jag vet vad jag ska jobba på kommande tio veckor. Men eftersom jag blev 8 år yngre på kuppen så borde jag ju orka träna ordentligt nu, right?

Förutom att jag ska rida två pass i veckan och springa så mycket jag hinner, vill och orkar så handlar det alltså om 2-3 styrkepass i veckan som ska klämmas in, gärna Figher Fitness emellanåt (varannan vecka tänkte jag satsa på i alla fall bara för att det är så kul!) och så lite extra mat så att jag har lite byggstenar till de där musklerna. Rent tidsmässigt passar det rätt bra att ha upplägget "ät mera mat" i december kan man säga ;-)

Javisstja, och så ska jag ha en vilodag i veckan också, det höll jag på att glömma som vanligt. Tur för mig att vi kom överens om att 16 km transportcykling är en vilodag då!

Inga kommentarer: