måndag 28 november 2011

Mer död än levande...

..så kände jag mig efter dagens styrketräningspass. Och då hade jag ändå vilat i går! Jag var tvärarg när jag kom till gymmet direkt från jobbet och det var möjligen bra för träningen. Jag ökade vikterna på samtliga övningar utom utfallen med 2 x 12,5 kg. Fast de står på tur nästa gång tror jag.... om jag kan hitta hantlar i lämplig viktklass.

Benböj, vadpress, pulley med rotation, rodd i pulley, marklyft och chest press fick extra vikt i dag. Och nog kan det vara därför det kändes som tortyr emellanåt. Men jag var i alla fall inte arg EFTER passet!

Nu hinner jag ta det lugnt ett tag innan jag ska cykla in till stan (det verkar ha mojnat en hel del så det blir varken livsfarligt eller jättejobbigt) för avskedsmiddag med en kollega. Hon har bestämt att vi ska gå på asiatisk bufférestaurang. Passar mig väldigt bra just i dag!

1 kommentar:

ViktigaKarin sa...

Hej,
Tyvärr blev det inte en så där värst bra helg för mig vad det gäller träning. Och jag föll dit på alkoholen. Ska försöka hålla mig i skinnet så gott det går nu under juletiden och jag beundrar verkligen din karaktär!
Och tack för att du lämnade ett avtramp på bloggen, ska lägga till dig i min lista för inspiration!:)