torsdag 24 november 2011

Vilar och planerar!

Jaaaa, titta, jag tar en VILODAG i dag! Förvisso den där typen som bara omfattar 16 km transportcykling men det känns ändå ganska vilsamt :-)

I går sprang jag en kortis (knappa 5 km) efter jobbet och det var rena mirakelkuren för mina stela muskler. Och så var det ridpass på kvällen på en minst sagt explosiv unghäst, man kan kalla det... ahem... intressant!

I morgon är jag ledig och funderar på hur jag får ut mesta möjliga av dagen. Tvärsäkert är att jag ska en morgonsväng till gymmet och köra mitt tuffaste träningspass. Jag vill också äta en riktigt god lunch, jag behöver tanka bilen och handla lite grejer. Tvätta (tränings)kläder och fundera över hur mycket och vad jag behöver packa ner i väskan nästa vecka när jag ska på utbildning.

Och så måste jag planera "markservice" för att kunna springa Xperiathon på lördag ju! Utmaningen är att jag i bästa fall är hemma från stallet 11.30 och måste starta löpningen senast 12.30. Jag behöver få i mig mat, men inte för mycket, och jag behöver organisera en "vätskekontroll" hemma och planera hur jag ska springa för att få ihop först ungefär 14-15 km, hem om för vätska och  förmodligen toalettbesök innan jag springer de sista 7 km. Jag är helt säker på att jag fixar distansen och jag har faktiskt inte satt något tidsmål utan tänker det här som ett långpass. Däremot ska det helt klart finnas en god lunch och lite extra gott att tugga på efter avklarad halvmara!

Inga kommentarer: