lördag 8 september 2012

Morgonyoga och hotellfrukost

Finns det nån bättre start på dagen? Jag gillar egentligen att yoga på morgonen men inte tillräckligt mycket för att orka gå upp en halvtimme tidigare för att yoga. Nu fanns det på schemat så det var bara att plocka med sig yogamattan och vara i konferensrummet vid rätt tid. Ca 45 minuters Kundaliniyoga med mycket uppmjukning och andningsövningar - och en del rätt jobbiga grejer också. Och avslappning :-)

Ny-yogade och lyckliga vandrade vi sen upp till frukostbuffén och tog för oss. Äggröra, korv, bacon, grillade tomater, grovt bröd, perfekt mogen brieost, grönsaker, pannkakor... Ja det är bara att bunkra, för snart är det intervalldags!

Gårdagskvällen spenderades med en god middag och en massa prat. Och så passade jag på att få en snabbkoll hos Kiropraktor-Hans också och fick bekräftelse på att jag är på rätt väg med den där högersidan som inte alltid vill som jag. Hans hittade några riktigt jävliga triggerpunkter kan jag meddela. AJ! Fast det kändes bra efteråt och jag sov som en liten gris....


Malin, jag, Therese, Camilla som var ute och sprang i går eftermiddags. Suz är bakom kameran :-)

Inga kommentarer: