torsdag 13 december 2012

Running Streak och tungt benpass

Det blir ibland lite svårt att prioritera blogginlägg på onsdagar och igår var en sådan. Cykla till jobb, jobba, cykla hem igen, klädbyte, löprunda (2½ km, inget att skryta om men det var svinigt kallt!), laga hastig middag, äta, klädbyte, stallet, ridlektion, hem, dusch, gonatt. Ungefär så. Gårdagens ridlektion tillbringade jag tillsammans med en väldigt pedagogisk häst av den känsliga sorten som reagerar omedelbart om man sitter lite snett. Ganska lärorikt!

I dag då? Dagen inleddes på gymmet med PT-Malous benpass. Marklyft, utfall, knäböj. Lårcurls med pilatesboll och den onda onda cirkeln med bålövningar. Hade egentligen tänkt att jag skulle roa mig lite med gummibandet i Smithen också och träna lite chins, men Smithen var väldigt upptagen hela tiden. Störigt! För övrigt var det ett riktigt bra pass, känns som om det är läge att öka vikterna nästa vecka.

När jag kom hem stod Joakim ombytt i hallen så det var bara att haka på. Jag hade annonserat att jag tänkte springa max 2½ km men det blev nästan 4 ändå och det var inte helt överdrivet hemskt heller. Fast benen kommer nog kännas lite tunga i morgon. Sen har vi lagat god mat och när vi väl var mätta och nöjda tog vi chansen att åka och handla när det inte var så mycket folk i affärerna. Effektivt!

Inga kommentarer: