tisdag 18 december 2012

Tungt - fast lätt ändå

Började dagen på gymmet. Kände mig lite halvdan - lite småsnuvig och trött och lite hostig. Men jag tänkte att jag kan ju lika bra dra till gymmet när jag ändå är vaken och så får vi väl se vad det blir av det.

Och precis som när jag sprang i går blev jag överraskad. För det gick så lätt att lyfta tungt! Jag utmanade mig själv lite och ökade med 5 kg i marklyften (bara 5 kg kvar tills jag lyfter egen kroppsvikt nu...), utfallen och benböjen. Tungt, visst, men inte omöjligt eller övermäktigt. Jag KAN. Och jag VILL! Fokuserar inåt, skiter i grabbarna som stånkar och hojtar runtomkring, bara plockar mina viktskivor och koncentrerar mig på det som är mitt projekt - och det gick bra!

Fortsatte med övningar för baksida lår på medicinbollen och så PT-Malous onda onda bålövningscirkel. Jag svor och svor och svor lite till men jag gjorde samtliga övningar från början till slut. Och när jag ändå var i gång passade jag på att springa mina 1,6 km på löpbandet. Eftersom jag tycker att jag får lite tungt och dåligt löpsteg på löpbandet experimenterade jag idag med att sätta lite lutning på bandet och öka hastigheten successivt samt att fokusera på korta snabba lätta steg. Det funkade också, och det gick lätt att springa i dag!

Efter avslutat gympass drog jag till jobbet för en dag som i huvudsak omfattade mötesmaraton. Puh. Man blir lite trött i huvudet av såna dagar! I morgon ska jag köra stenhårt på att klara av alla viktiga grejer innan julledigheten så att jag förhoppningsvis kan vara helt ledig fram till efter nyår. Lyckas jag inte får jag åka in och jobba några timmar torsdag eller fredag men jag vill helst kunna fokusera på att packa och flytta faktiskt....

Inga kommentarer: