måndag 17 december 2012

Tröttmössor...

... hade vi här hemma i dag. Det var nämligen så att vi båda två sa "jag känner mig lite sliten i dag, du kanske ska åka och träna själv?". Och då var beslutet ganska enkelt - det blev ingen NMT i dag. Det blev i stället middag i lugn och ro, ugnsstekt lax med saffransbulgur-otto och kall sås med lime och sweet chili.

Sen tog jag mig ut för att springa min runda, kan ju inte avbryta Holiday Running Streak. Tänkte springa så kort som möjligt men eftersom det kändes ganska lätt blev det 2½ km på nästan exakt en kvart, 6-tempo alltså. Höll igen medvetet för att spara lite löparglädje även om jag lätt hade tagit både 5 och 7 km i dag.

Den här veckan lär bli en utmaning för streaken ändå. Tillträde till ny lägenhet och flyttstök. Kaos med måltider, kaos med att hitta träningskläder och -skor, kaos i tidsschemat. Men jag tänker inte ge upp. Och om en vecka är det värsta över. Om en vecka bor jag på en plats där jag kan springa ut i naturen precis runt knuten och där mitt älskade Bulltofta är inom räckhåll utan bil eller cykel. Jag längtar!

1 kommentar:

steffanie sa...

Vi saknade er! Men man får vara trött, strongt att du tog dig ut på löprundan! Du och Jocke borde söka till instruktörsutbildningen tycker jag: http://www.militarywork.se/jobb/page/instruktoerer-inom-konceptet-military-training