måndag 29 juli 2013

Dagens träning och dagens inköpslista

Dagens pass blev 40 min på crosstrainer och 5 min på löpbandet. Plus lite balansplatta och tåhävningar. Crosstrainerpasset körde jag med 8 min uppvärmning och sedan varvade jag 2 min på belastning 12 med 2 min på belastning 6 och försökte hålla samma kadens hela tiden. Det blev svettigt! Egentligen tycker jag det är aptråkigt att stå på crosstrainern längre tid men det blir åtminstone lite roligare när man kör intervaller. Sen gick jag på löpbandet och försökte mig på att småspringa men det gick ärligt talat sådär så då struntade jag i det och cyklade hem i stället.

I kväll har vi roat oss med att storhandla. På listan:
Juice, mjölk, starkmjölk, kesella, turkisk yoghurt, ägg, rågkusar, citron, potatis, bönor, aubergine, zucchini, potatis, paprika, bär, korv, fläskkarré, lammfärs, ajvar, müsli, brieost, handtvål, duschtvål, jordnötssmör, tonfisk, sugrör, kaffe, rostbiff.

Köttinköpen kan variera något och likaså grönsakerna men resten är rätt så standard på inköpslistan. Och sugrör har vi glömt bort i flera veckor men de är ganska trevliga att ha när man ska dricka smoothie!  Havregryn står nästan alltid på listan men förra gången köpte vi 2 kg så de räcker ett tag.

Det blev (som vanligt) 4 fulla och tunga kassar vilket är som det ska vara när man köper vettiga råvaror och inte halv- och helfabrikat. Fast jag ser fram emot att börja med matkassar igen i höst så att vi slipper kånka hem så mycket....

Vad finns på din inköpslista?

Inga kommentarer: