måndag 15 juli 2013

Tja. Då sitter man här med en tejpad fot dårå...

Inte så mycket att göra åt. Cyklade till och från jobb i dag och konstaterade att cykelskor + spd-pedaler is the shit för stukad fot. De stela cykelskorna stabiliserar foten och i och med att fötterna sitter fast är det lätt att fördela belastningen så att man inte trycker för mycket på den onda fotleden. Men det där med FYS på S:t Hans i kväll är bara att glömma. Jag har däremot gott hopp om att foten är någorlunda belastningsbar redan i morgon så att jag kan sluta halta. Om jag kommer ihåg att lägga upp den så mycket jag bara kan och tejpar noga. (Note to self: Kinesiotejpen är nästan slut....)

Vanligtvis när jag är skadad brukar jag shoppa. Helst träningsskor. Fast det känns inte så nödvändigt just nu för det står ett par sprillans nya terrängdojor och bara väntar på att jag ska ta dem i bruk. Vilket bör bli snart, för mina två gamla par Speedcross har inte mycket dubbar kvar under sulorna! Tänker mig att de ska få lämpliga begravningar efter Tough Viking och Tjurruset ;-)

Däremot sitter jag och spånar på vilka ytterligare utmaningar jag ska hitta på i år. Det är med ett visst sug i magen att jag bekantgör att min första mara blir Österlenmaran i november. OM jag lyckas knipa en plats när de öppnar för anmälan i morgon alltså! Och så har vi funderingar på en löparvecka på varmare breddgrader i vinter - vilket vi snart måste bestämma oss för, annars ryker alla platserna.

Sen har vi lovat NMT-gänget ett pass i Bokskogen på onsdag, och på lördag är det specialpass med Bruno på Österlen. Jag ska rehabilitera den där baktassen så mycket jag bara kan i veckan så att jag kan vara med. För det kan bli riktigt kul!

Inga kommentarer: