fredag 20 september 2013

Jadå, efter 22 timmar kommer träningsvärken...

Det slår aldrig fel. I morse lyckades jag ta mig ur sängen och nerför trappan hyfsat graciöst, cyklade till jobbet vilket var okej, sen satte jag mig vid det gemensamma frukostbordet - och när jag skulle resa mig igen var det kört. Tunga knäböj och marklyft i går sitter i ungefär varenda muskel från midjan och neråt - och vader och baksida lår fick sig en extra omgång i och med intervallpasset.

Jag lyckas röra på mig men nåt vidare elegant är det inte - fast det är sån träningsvärk som jag blir lite nöjd av. Den typen som bara är ett kvitto på ett bra pass för min kropp!

Eftersom kroppen kändes rätt mosad men jag har en utmaning att fullgöra blev det ett kortkort löpträningspass när jag kom hem efter jobbet. 2 km i lätta Nike-skor - som av nån anledning inte är lika sköna som mina Asics att springa i men som å andra sidan gör det enklare att landa på framfoten och inte banka i hälarna. Fast egentligen hade det nog varit skönare att springa i Fivefingers.

Jag tar igen det i morgon när jag ska leda NMT - då blir det baskemig i Fivefingers för en gångs skull! Och sen vila resten av dagen så att jag kan göra nåt vettigt av I Form-loppet på söndag. Har inte bestämt mig för om jag ska tokmaxa eller mysa, vi får se hur det känns!

Inga kommentarer: