tisdag 3 september 2013

Svart-vitt...

Dagen i dag har varit rätt märklig. Det har varit antingen jättekalassuperbra eller helt åt pipsvängen, inget "lagom"-läge tydligen.

Började i morse med att vakna innan väckarklockan (det är en bedrift när den ringer 05.25!) och var pigg på att dra iväg och köra morgonjogg. Piggheten byttes mot uppgivenhet när jag insåg att det inte dök upp en enda för att morgonjogga med mig.... Fast sen bestämde jag mig för att morgonjogga själv när jag nu ändå var förberedd och passa på att reka lite inför morgondagens pass. Och soluppgången var fantastiskt vacker!

Efter 4 km jogg gick jag in på gymmet, bytte skor och försökte köra lite överkroppsstyrka vilket visade sig vara totalt omöjligt. Musklerna är rätt slitna efter i söndags! Så det var inte särskilt vackert och jag kortade ner passet ordentligt för det kändes helt meningslöst att försöka träna.

Väl inne på kontoret var det verkligen antingen-eller - vissa saker gick över förväntan bra, vissa saker var bara helt askassa. Hrmf.

Så jag var rätt trött och mör när jag kom hem och inte blev det bättre av insikten att Joakim kände sig lite halvkass så att jag stod själv med dagens NMT-pass som vi egentligen hade tänkt köra tillsammans. Men det blev bättre än jag hade tänkt och fungerade fantastiskt bra så det var riktigt roligt! Sen kom jag hem till ett kök i totalt kaos eftersom avloppet under diskbänken tydligen har gett upp alldeles och läcker som ett såll så vi får jaga lite service och få det fixat. Störigt.

Och nu - ja, nu väntar jag bara på att klara av några telefonsamtal innan jag kan duscha och krypa i säng. Intensiv dag, milt sagt!

Inga kommentarer: