fredag 6 september 2013

Vad man kan göra på en fredag...

... när man inte ska träna för att man tänker att man vill ha hyfsat pigga ben i morgon ;-)

Cykla till jobbet, jobba, äta frukost, jobba, äta lunch, jobba, gå på medarbetarmöte och sen packa ihop och ta sig hemåt. Sticka in på Stadium och hämta ut midnattsloppströjor. När jag ändå var i stan passade jag på att smita förbi tehandeln och bunkra lite Sir William och Lady Grey Cream. Mums! Man brukar få en teburk när man köper 4 hg te men jag behöver inga fler teburkar - så då fick jag ett paket kakor i stället, typiskt bra!

Det hade tickat in ett mail om att jag hade ytterligare en pluggbok att hämta ut på biblioteket så det passade jag på att göra eftersom jag ska lämna in en uppgift på söndag och behövde läsa på lite. Det visade sig vara en diger lunta av amerikanskt snitt som är skriven för 18-åringar eller nåt... DEN kommer jag irritera mig nåt rejält på under kursen tror jag!

Well, jag läste in de två kapitel jag skulle och kollade av vad resten av helgens studier omfattar. En hel del, men hanterbart (hoppas jag). Som får klämmas in mellan andra roligheter, för det är både prova-på-dag med NMT och Midnattsloppet i morgon och så Stora Hälsodagen på söndag!

Jag borde ha lärt mig vid det här laget att första veckan i september alltid är en sån som kräver rätt mycket energi. Fast jag lyckas alltid boka upp mig på en massa grejer ändå ;-) Klant. Jag kanske begriper när jag blir lite mera vuxen?

Tur i oturen att det är ny testomgång med Svensk Hälsokost och jag testar Spirulinapulver den här veckan. Det lär ju vara helt alldeles magiskt för immunförsvar och allt möjligt annat så jag hoppas det ger en välbehövlig skjuts nu när det är full fart! Det smakar inte mumma precis (blandade ut det i juice i morse och njaeh....). Recenserar om en vecka. Kan det hålla mig frisk från Joakims förkylning så är det en höjdare.

Inga kommentarer: