tisdag 5 november 2013

Jaha. Vad ska jag hitta på NU då?

Det blev ett maraton. Jag som från början skulle springa maraton hösten 2013 och sen ombestämde mig för att det blev Tough Viking och Tjurruset i stället och så blev det ett maraton ändå. Den pampigaste säsongsavslutningen man kunde tänka sig - en ringlande slinga av lysande löpare genom ett mörkt Österlen. Så otroligt häftigt och härligt.

Men nu då?

Ja, det är dags att göra bokslut över årets löpsäsong och styra om träningen mer i muskelbyggande riktning i några månader. Jag kan inte springa långt utan muskler och de behöver byggas upp igen och lite till. Arbete med att hitta en ny PT pågår fortfarande - Fighter Fitness-Martin har blivit PT och jag ska förhoppningsvis träffa honom för en inledande konsultation snart. Så får vi se om det kan bli nåt av det samarbetet.

Och 2014 - vad ska hända då? Jag är redan anmäld till Tough Viking, ingen tvekan på den fronten. Jag vill springa St Hans Extreme. Och jag är förbaskat sugen på att anmäla mig till Tjejmaraton! En liten ultra, varför inte? Nu har jag ju klarat av maran ;-)

Men först ska jag på Be Your Best, ju! Träna en heldag med en massa grymma coacher och träffa en massa andra träningsgalningar som jag. Kanske bli inspirerad till nya utmaningar. Yay! Det blir en fantastisk helg. Långhelg dessutom för jag har tagit ledigt både fredag och måndag....

Inga kommentarer: