måndag 25 november 2013

Tråk-käk. Och förberedelser.

Jag bara måste gnälla lite över veckans hemtenta. Kostregistrering för en 25-årig kroppsbyggare med ett energibehov på 4500 kcal/dag, en kille såklart. Med världens tristaste matintag - ris, tonfisk, pasta, köttfärssås, massor med mjölk och oändliga mängder husmansknäcke med lättmargarin. Och kesella givetvis. Så tråkigt att jag nästan tyckte synd om honom. Och ännu mera synd om mig när jag skulle göra om kosten till vegankost (seriously, vad är sannolikheten att en 25-årig kroppsbyggare bestämmer sig för att bli vegan?). Not sexy.

Egentligen var dagsplanen att jag skulle hålla i kvällens NMT-pass men Joakim och jag bytte schema av praktiska skäl så de som NMT'ar kan räkna med att träffa mig senare i veckan. På nåt pass nånstans:-D Och eftersom jag ska träffa PT-Martin klockan extremt tidigt i morgon bitti så stannade jag hemma och tog tag i den där hemtentan för att inte sitta och kämpa med den i helgen. Plus att det är rätt skönt att vara utvilad inför ett PT-pass!

Morgondagens väska är förberedd och jag har plockat fram vintercykeltightsen eftersom jag höll på att frysa skinkorna av mig i morse. Det lutar visserligen åt att det blir varmare igen senare i veckan men jag är inte sugen på att vara stelfrusen i morgon bitti ;-) Gröten är färdigblandad i kastrullen, det saknas bara vatten och jordnötssmör. Och så lite tempo-tempo i morgon bitti så att jag inte råkar såsa för mycket. Fast risken är ganska liten när det för en gångs skull står nån och väntar på gymmet. Mot 100 kg marklyft, marsch!

Inga kommentarer: