torsdag 21 november 2013

Julklappstipset: ICE112

Många har säkert ICE-nummer i mobiltelefonen - men få av oss vill ha mobilen olåst. Och vi kanske inte alltid har den med oss och lättillgänglig heller, jag är i alla fall en av dem som gärna lämnar den hemma när jag är ute och springer eller tränar. ID har jag också sällan på mig.

Men på Coach K Runners' löpevent i höstas vann jag ett armband från ICE112.com och det är jag fantastiskt glad för. Jag slipper ha med mig ID och telefon men har lättillgänglig id-information på mig om det skulle hända nåt. Och ärligt - jag cyklar i mörker och stadstrafik, jag springer i skogen, det finns ändå viss risk att det går åt pipsvängen nån dag även om jag gör en seriös insats för att det INTE ska göra det.


Jag fick välja ett armband i valfri färg - det gick dock fel i beställningen så jag fick ett svart, men som plåster på såret fick jag hem tre nya armband i olika färger så nu har jag att välja på. Spännet och ID-brickan går enkelt att flytta över till ett annat armband när jag känner för det. Skulle man nu inte gilla armband så finns det även dogtags och en liten bricka att fästa på skon. På brickan har jag lite basic information och sen funkar det så här:
Smidigt, eller hur? Så om du är som jag, konstant på språng, eller tycker om nån som är det, så är julklappstipset fixat. Snygg accessoar med bra funktion. Och o-klyddigt liksom - jag tänker inte ens på att jag har armbandet på mig numera.

Förutom att vila upp mig inför morgondagens utmaning så smider jag planer. Jag ska outa dem för Joakim först. Om han ger grönt ljus så kan jag outa dem på bloggen också!

Inga kommentarer: