tisdag 12 juni 2012

Åååååh.....

.... i dag orkar jag inte ens med mig själv. Huvudet känns som om nån har torktumlat det, jag är helt språkhandikappad, okoncentrerad och vill helst bara gömma mig för hela världen. Fast jag vet varför och det är helt okej, jag vet också att det förmodligen och förhoppningsvis ger med sig så fort jag hinner andas, fokusera, bara vara.

Det ÄR jobbigt att flytta, kanske ännu jobbigare på en arbetsplats där man förväntas fortsätta göra sitt jobb fast alla grejer är nerpackade i flyttlådor och skrivbordet inte är på plats så att man tillfälligt får slå läger med laptopen i ett mötesrum några timmar medan det värsta kaoset lägger sig.

Packa upp, flytta om, kollegor som laborerar med möbleringen för att göra det så bra som möjligt, flyttlådor överallt, eluttag som tydligen inte funkar så att nåns dator inte kan stå där det var tänkt just nu, jaga nån som kan koppla in printern, be att nån annan ringer en elektriker och får ordning på eluttagen, och en miljon nyfikna kollegor som "bara skulle titta in och se hur det blev" när vi står mitt i kaos med flyttlådor, hurtsar och skåp. Insåg nånstans att effektiv är det sista jag blir i dag så jag la fokus på att få min egen arbetsplats så behaglig som möjlig och stack sedan hem med en intention om att i morgon ska jag faktiskt JOBBA. På riktigt. Och göra allt som borde ha blivit gjort i går när vi packade flyttlådor och i dag när vi packade upp. Så.

Resten av kvällen tänker jag spendera med att göra trevliga saker. Det kompliceras något av den här sockerfria veckan men jag har köpt en liter fina svenska jordgubbar att njuta av! Annars hade en rejäl portion Ben & Jerry's suttit som en smäck just nu....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att stressen av flyttande ger med sig! Och det fort!

Vilken är din B&J-favorit? Jag är galen i Chocolate Fudge Brownie, Cookie Dough, Half Baked, Chunky Monkey och The Vermonster (tillsammans med hallon!). Tidigare kunde man här köpa den bästa PMS-glassen ever: Chocolate Therapy! Den saknar jag. :)

Pernille sa...

Det lär väl ge sig så fort vi har kaosat klart...

Jag gillar Fairly Nuts, The Vermonster och Choc Fudge Brownie. Enligt konceptet "ska man äta B&J kan man lika gärna fläska på med de mest innehållsrika varianterna"! Men glassen får vackert vänta till nästa vecka.