söndag 10 juni 2012

Lite statistik...

Jag struntade ju glatt (eller ilsket, egentligen!) i att kolla på träningsstatistiken för maj månad för att jag blev så arg och ledsen över att hela min planering packade ihop i och med det mosade revbenet. Men Suuntos statistiksida Movescount summerar träningsdata för "senaste 30 dagar" och när pulsklockan påminde om att jag skulle föra över data efter dagens pass så kollade jag siffrorna för ordningens skull.

De senaste 30 dagarna har jag fått ihop över 55 timmars träning! Och då räknar jag bara in den träningen jag har loggat med pulsklocka. En extra cykelrunda i "vanliga" kläder för att handla eller gå på restaurang räknar jag inte då jag inte använder klockan och inte är ombytt, och några av mina terrängpromenader i fivefingers har också varit utan pulsklocka för att jag ville fokusera mer på känsla. Så man kan lugnt säga att jag gjorde comeback ordentligt efter min påtvingade vila.

De senaste 8 dagarna har nog helt klart varit tyngst, mycket för att det har varit mycket NMT vilket denna vecka har inneburit mycket löpning. Jag tror att jag har fått ihop nånstans mellan 12 och 15 km på NMT-passen, plus transportlöpningen som blev 6 km denna vecka. Och så 12 km terräng i går och 15,5 km långpass i dag. Ganska respektabla mängder för en vecka då jag inte skulle springa så mycket!

Jag är rätt medveten om att jag har hoppat över en hel del styrketräningspass på gymmet och det måste bli bättring på den fronten. Styrketränar jag inte ordentligt kostar det i löpningen sen, jag behöver vara stark för att orka springa mycket. Så snart ska jag tillbaka till gymmet, jag ska bara..... ;-)

Inga kommentarer: