söndag 3 juni 2012

Kul dag i skogen!

Har precis landat hemma efter en heldag med Jonas Colting och en massa andra träningsgalningar. Vi har kört två träningspass i dag. Ett pass som inleddes med löpteknikövningar (fivefingers på en fin gräsmatta = underbart!) och sedan fortsatte med 1½ timmes "stenålderspromenad" där vi klättrade, kröp, joggade och tog oss fram i en fantastisk trollskog på olika sätt.

Pass 2 efter en supersmarrig lunch var fokuserat mer på styrka och cirkelträning och vi körde några olika träningscirklar med slägga, rep, stockar, stenar och diverse andra grejer. Vi höll på i ungefär 2 timmar.

Totalt 14 deltagare på dagen - 2 tjejer, resten killar. Jätteroligt, inte brutaljobbigt men nog så utmanande på olika vis. Men jag är helt lycklig över så bra det gick att springa i fivefingers och framför allt hur lätt och roligt det är att klättra och sånt!

Mer om dagen kommer under veckan, har även lite häftiga bilder från gymmet där vi höll till när vi var inne. Måste prioritera att organisera morgondagen och sova lite först.

Inga kommentarer: