torsdag 14 juni 2012

Nähä, ni vill tydligen vara hemliga...

Det var inte mycket läsarrespons man fick där nä! 2 tappra själar som vågade erkänna att de läser bloggen.... Men okej, vill ni fortsätta vara hemliga så får ni ju finna er i att jag inte anpassar bloggens innehåll heller.

I dag cyklade jag till jobbet (svinkallt - hallå, det är juni!) och tillbringade mesta delen av dagen med att sitta i möten. Hann fixa några bråttombråttomgrejer innan det var dags att gå hem och det var väl tur. Det är tydligen fler än jag som är lite småirriterade över hur allt inte har funkat med flytten så det kommer förmodligen hända grejer i morgon, då är jag ledig så det blir intressant att se vad som har hänt tills på måndag!

Nu har jag svängt ihop en smoothie på ris/kokosdryck, frysta blåbär och en skopa proteinpulver som snabbmellis innan dagens löprunda. En inte så lång och inte så tuff runda innan jag ska försöka packa ihop de grejer jag behöver för helgens utflykt. Jag har spanat in att det finns ett utegym i parken bredvid hotellet där vi ska bo så träningskläder står givetvis på packlistan!

3 kommentarer:

Sexan sa...

Jag läser!

/Sexan

Anonym sa...

Jag läser! Teachingbirds från kattforum.

Anonym sa...

Haha! Jag erkänner att jag nu hittat hit! Du är inspirerande, men jag får lite prestationsångest när du är så hurtig!
Cecilia från NMT