måndag 6 oktober 2014

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Kapitel fnörtisjutton.

Det är en vecka tills min PT-utbildning ska börja och då jag inte hade hört ett ljud från skolan tog jag mig i kragen och ringde dem. Jahapp - utbildningen framskjuten, de hade ringt och meddelat alla anmälda. Ja, jag hade då inte fått nån info... Blev inte direkt lycklig över beskedet kan jag säga!

Jag tog tag i praktiska saker först. Meddelade chefen att jag måste skjuta fram tjänstledigheten och återkommer med besked. Tjurade lite men försökte tänka positivt också. Märkte dock att jag blev allt mer irriterad under dagen....

Väl hemma mailade jag skolan med en kopia på min anmälningsbekräftelse och påpekade att jag tyckte det var dåligt att de inte hade koll på anmälningarna och vem de borde kontakta. Jag fick ett mailsvar från skolans chef som bad om ursäkt, förklarade vad som hänt och erbjöd mig kompensation i form av rabatt som ungefär täcker in inkomstbortfallet från mina instruktörstimmar de kommande två veckorna och det tyckte jag var OK.

Det finns tre positiva aspekt med detta. Det första är att jag har sjukt mycket att göra på jobbet just nu och det inte riktigt är läge att vara borta i två veckor, oklart om det är bättre om en månad men vi får se. Det andra är att jag får lite mera tid för fysiska förberedelser (aka bodybuilding). Det tredje är att utbildningens slut ändå inte blir försenat för sista modulen ligger i februari ändå så at the end of the day gör det ingen skillnad. Förutom att jag var laddad NU men jag får väl tjura klart och ladda om då.

I kväll ska jag försöka leverera ett NMT-pass. Kan bli en intressant övning med träningsvärken som innebär att jag var tvungen att stödja armen mot väggen i morse för att lägga på mascara ;-)

Inga kommentarer: