onsdag 29 oktober 2014

Do you like you?


Lyssna på den här låten. Ta dig tre minuter och verkligen lyssna på budskapet.

Jag hörde den på radio för några veckor sen och den gick rakt in i hjärtat. Träffade precis det jag har kämpat med och fortfarande kämpar med - att försöka anpassa mig så att världen gillar mig. Fast det spelar ingen roll alls om inte JAG gillar mig!

Det är vilodag i dag och jag har lite tid för reflektion. Har varit enormt trött hela dagen och eftersom jag verkligen bara vill träna med kvalitet så var det inte aktuellt att sticka och NMT'a i dag trots att jag egentligen ville. Jag har varit på "seniorkoll" hos veterinären med en av katterna, jag har vilat i soffan och jag har lagat god mat. Egentligen var jag inte alls sugen på att laga mat men jag var inte heller sugen på resterna som fanns i kylen. Plockade ner Middagsfrids receptblad från hyllan och insåg att det var busenkel mat och helt okomplicerat - alltså blev det ugnsrostade grönsaker, lammfärsbiffar och yoghurtsås. SÅ gott. Och välbehövligt, för jag var nog rätt hungrig!

Annars har jag inga större planer för kvällen. Packa för morgondagen. Dricka mera te och äta skorpor. Möjligen yoga lite eller låta bli. Klappa katter och bara vara. Det är mitt allra bästa sätt att ladda batterierna!

Inga kommentarer: