måndag 27 oktober 2014

Våga lyssna...

Jag skulle springa intervaller i dag. Väskan var packad och jag var laddad. Men under arbetsdagen blev jag varse att det där knät som var lite stelt i morse började ömma rejält och när jag testade lite rörelsebanor insåg jag att just "frånskjut" gjorde ganska ont. Och att det kanske inte är läge att springa snabba intervaller i ganska hårda skor då. Tror inte att det har hänt nån större skada utan att jag kanske har vridit till lite under alla hopp och skutt på gårdagens pass. Men jag ville inte äventyra morgondagens benpass med PT-Martin och därför valde jag efter lite funderingar att avstå intervallpasset.

I stället åkte jag hem med tanken att jag "borde" yoga. "Borde". Just det. Ingen press, sa vi ju. När jag kom hem kände jag efter. Vill yoga, vill inte yoga? Näe. Jag ville helst av allt få ligga på soffan i en timme och läsa bok och lyssna på radio. Så det gjorde jag - till katternas enorma förtjusning :-)

Sedan fixade jag med lite mat och förberedde kvällens NMT-pass. Det blev "welcome to the dark side" - man har inte riktigt hunnit vänja sig vid att instruera i totalt mörker än men det gick bra och gänget kämpade på fint. Mycket positiv energi i dag!

Det var skönt att lyssna inåt och känna efter vad jag verkligen behövde. Jag har laddat om och knät fick vila så har vi bra förutsättningar i morgon. Väskan är packad, klockan ringer tidigt och nollsjunollnoll är det dags för Leg Day :-)

Inga kommentarer: