tisdag 7 oktober 2014

Inspiration på Facebook

Det finns en uppsjö Facebookgrupper med olika syften men jag tänkte tipsa om en grupp som jag hänger i och inspireras av.

Fitnesscoachen - våga bli ditt bästa jag! heter gruppen som Madeleine har startat. Madde är en rätt cool tjej som är en av mina största inspirationskällor. Dels lyckas hon med konststycket att kombinera löpning och tung styrketräning på ett bra sätt och eftersom jag också jobbar på det så tycker jag hennes blogg och övriga tips är värda att följa. Dels jobbar hon med sin passion - träning - och lyckas trots det sätta egna mål och göra egna satsningar, just nu siktar hon på att tävla i fitness. Och så arrangerar hon Tjejmarathon.

Madde startade gruppen som en peppgrupp - ett forum där vi kan diskutera träningsrelaterade frågor, dela med oss av tips eller bara snacka träning. Jag gillar att gruppen är så fokuserad på styrketräning och att det alltid finns folk som kan svara på frågor på just det området. Det inspirerar mig att se folk posta träningsbilder (inte "fitspo" eller "thinspo"!) eller att det dyker upp plojbilder med texten "discofredag". Och så tycker jag det är kul att Madde lägger upp sina blogginlägg eller länkar till andras inlägg med uppmaning att diskutera. I like.

Om du också är lite träningsnördig och behöver extra pepp - gå med i gruppen!

1 kommentar:

Sara Reiman sa...

Tack för tipset! Jag gillar också Madde men var inte med i gruppen, nu har jag skickat en förfrågan. Vill tipsa tillbaka, ifall du gillar Sara Rönne har hon en grupp som heter "vägen till toppform" Den gillar jag! Uppochhoppa-gruppen är du ju redan med i, annars hade jag tipsat om den också :-)