tisdag 12 mars 2013

Då packar vi igen ja....

Fazer Blogger Boot Camp går av stapeln på lördag men jag tänker åka upp till huvudstaden redan på torsdag morgon och göra lite andra kul grejer. Vilket innebär att väskorna måste vara rätt så färdigpackade i tid för jag är absolut o-kapabel att packa på morgonen. Och eftersom jag dessutom tänkte prioritera att träna NMT i morgon kväll är det himla bra om jag får undan bitar av packningen redan i dag - tänkte jag!

Nu är jag inte den som är bra på att packa lätt i vanliga fall men såna här träningsevents kan verkligen skapa huvudbry. Jag ska träna 5 pass varav två är utomhus, jag ska ha överdragskläder med mig för lunch och en föreläsning, och så ska jag ha snyggkläder för kvällens aktivitet. Övriga dagar i Stockholm innebär bl a ett motionslopp, shoppingdag på stan och ett nätverksevent. Puh. Dessutom är det vinter så man måste ha med sig diverse mössor och vantar och buffar och sånt. Datorn, en bok, iPodden, mellanmål... endless I tell you. Endless! Och hur man sen får ner alla sina grejer i en väska på lördag (inkl. flera par skor, ju...) vete sjutton. Well, det löser sig nog. Om inte annat får jag satsa på att det finns lite träningskläder i goodiebagen :-)

Förutom cykling till och från jobbet har jag hunnit med att springa en kortis precis i skymningen. 2,8 km på 16 minuter - lite långsammare än i går, men skönt ändå. Snabb utrensning av hjärnan, lite terapi-löpning helt enkelt. Mat har jag också fått i mig och en akut-tvätt med plagg jag absolut inte kan vara utan snurrar i maskinen. Duscha borde jag förmodligen göra innan läggdags också. För ordningens skull liksom....

Inga kommentarer: