fredag 29 mars 2013

Långfredags-födelsedagspass i Bokskogen!

Bitar av NMT-gänget campade i Bokskogen i dag då vi höll i ett födelsedagspass för Christina som ville fira sin födelsedag med träning. Tyvärr betydde sjukdom och jobb att vissa inte dök upp men vi var ändå ett glatt gäng som tog oss an skogen.

Joakim och jag hade satt ihop ett pass som inleddes med löpning och uppvärmningsövningar, sen innehöll sköna kombinationer av styrka och kondition, lite backlöpning med belastning och avslutades med en riktig Ida-övning med ålning, plankor, situps, slalom, björngång m.m. Det verkade som om gänget hade kul och vi hade också kul :-) Efter passet var det korvgrillning och fika. Sedan var det tanken att vi skulle springa en runda men när vi väl kom till bilen kändes det inte alls lockande att skala av sig överdragskläderna så vi drog hem i stället.... ahem..

Väl hemma insåg jag att det där ryggontet som jag har brottats med i några veckor inte alls hade lugnat ner sig utan snarare eskalerat till värre nivåer utan att jag riktigt vet varför. Så den tänkta löprundan i eftermiddags blev inte av och så var det med det.

Däremot har vi roat oss med att laga riktigt fin fredagsmat - entrecôte, bearnaisesås, sellerifrites och sparris med ett glas rött till. Och så har vi småpysslat i köket för att förbereda grejer inför morgondagens familjetillställning. Det blir mumsigt!

Inga kommentarer: