torsdag 28 mars 2013

NU kan jag skvallra!

För nu håller gänget i Lund på med tävlingen som bäst och har följaktligen ingen nytta av att veta vad de ska göra :-)

Första tävlingen kombinerade löpning och hjärnkoll :-) Vi skulle springa en sträcka och fick sedan en lapp med en sifferföljd på där vi skulle räkna ut vad den siffran som saknades var. Rätt svar = löpning igen och ny sifferföljd, fel svar = löpning igen och samma sifferföljd. Kunde man inte lösa nån fick man plikta med 25 burpees. 5 sifferföljder att lösa, bäst tid vinner.

Sifferföljd 1 var Fibonacci-sekvensen, de följande 3 lite jobbigare och den sista en multiplikationstabell. Jag fastnade på trean och gjorde burpees men sen flöt det på. Och det var riktigt roligt att inse att min hjärna faktiskt fortfarande funkar som den ska trots att jag inte har sifferpysslat på länge!

Tävling nummer två handlade om att hänga i iskallt chinsräcke utan handskar så länge det gick. Tävling tre var att stå på ett ben - efter en minut drog vi ner mössar/buffar över ögonen och blundade. My kinda tävling ;-) Sista var givetvis jägarvila mot vägg och det kan ni nog lätt räkna ut hur bra jag var på det efter tufft NMT-pass med mycket benträning måndag och tungt benpass på gymmet tisdag. Men man ska ju inte ge upp och jag slog i alla fall mitt eget rekord.

Återstå att se vad Lundagänget säger om dagens tävlingar ;-)

Inga kommentarer: