måndag 18 mars 2013

Post-Blogger Boot Camp - oh, the pain!

Träningsvärken sitter överallt. Kunde knappt ta mig ur sängen och att böja sig ner för att packa väskor var inte roligt alls. Släpade mig till bussen med assistans, kånkade tunga väskor genom Centralen och tog mig in på min plats i tåget. Jag måste ha sett vansinnigt rolig ut när jag tog stöd mot allt möjligt varje gång jag skulle resa mig och sätta mig :-D

Nu är jag hemma, har packat upp all smutstvätt och hälsat på älskling och pälsklingar. Vilken härlig helg det har varit! Men jag kan inte röra mig för fem öre. Inget NMT-pass och jag struntar i både löputmaningen och träna 14 dagar på raken-utmaningen. Det GÅR verkligen inte. Inte i dag. I stället har jag lagat fantastiskt god mat, druckit te och klappat katter!

Och vet ni vad - det är SÅ värt det. Tänk att min kropp klarade 5 träningspass i lördags och en löpartävling (förvisso utan ambitioner!). Jag är stark. Det är okej att alla muskler värker och att kroppen inte vill mera i dag. Jag respekterar det just nu. Vi kommer tillbaka, kroppen och jag :-)

Inga kommentarer: