måndag 11 mars 2013

Måndagsmys i löpspåret

Vadan detta - en måndag utan NMT? Är världen helt i olag? Tja, det kanske den är. Kände mig så trött och seg och sliten och o-sugen på NMT, och är jag o-sugen sådär på riktigt behöver jag nog lyssna på signalerna. Inte minst för att Blogger Boot Camp på lördag innebär 5 träningspass och jag vill gärna kunna göra något bra av de passen. Så då skadar det förmodligen inte att jag tar en lite lugnare vecka.

Men springa skulle jag ju i alla fall när jag nu har bestämt att springa varje dag i mars så jag drog på mig skorna och stack iväg på en löprunda som skulle vara ungefär en kvart eller tills potatisgratängen var klar :-) Och OJ vilket tryck. Kollade klockan någonstans på vägen och insåg att jag låg under 5 min/km utan att det kändes särskilt jobbigt. Tjohoo! Hoppas, hoppas att utvecklingen fortsätter och att jag blir av med mina tunga ben och mjölksyra-på-ett-kick under veckan. För i dag var det verkligen njutbart att springa.

Mitt första testpaket från Svensk Hälsokost har landat i brevlådan och det jag ska testa är Core Protein Bar.  Jag har fått hem den i både hallon- och chokladvarianten och återkommer med recension! Det kändes lite överkurs att proppa i sig en proteinbar efter en kvarts löpning när middagen stod på bordet....

Inga kommentarer: