tisdag 1 oktober 2013

"Det är jobbigt att du är så glad...."

 Jag svängde som vanligt småsjungande in på kontoret i morse efter en skön avspänd morgon där jag gick upp en timme senare än vanligt och hade gott om tid att morgonsåsa. Uppfattade lite smått att mina kollegor gruffade men tänkte att det inte handlade om mig. Tills en av dem sa lite försiktigt "Alltså, det känns lite jobbigt att du kommer in och är så glad, man känner sig helt sur och bitter i jämförelse...."

Tja, vad ska jag säga till det? "Do more of what makes you happy" är ju bra. Eller....

(Bilden har jag lånat av underbara Jessica Clarén som är en mästare i att skriva "Rules of the soul", små smaskiga påminnelser om det som är viktigt i livet)

I dag har jag inhalerat mera bra skit. Jag har sprungit med Team Nordic Trail i Bokskogen och det var fantastiskt. Vilken löpglädje, vilket ledargäng! Om jag kan lyckas ta mig dit bara två tisdagar i månaden så kommer det göra stor skillnad för min löpning. I dag sprang jag inte "full sula" utan fokuserade på att springa bra. Två fokuspunkter: Höften fram, armpendling. Steg för steg för steg. I varenda intervall. Det blev ändå en schysst genomkörare inför Tjurruset på lördag.

2 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Bra jobbat igår! Hoppas vi ses nästa vecka!

Pernille sa...

Det var fantastiskt kul - egentligen var det meningen att jag bara skulle myspysa lite men det är så roligt att springa intervaller i grupp, det hade jag glömt!