onsdag 2 oktober 2013

Fast food

En rest bulgur- och chorizopytt. In i mikron med en portion fryst grönsaksblandning. Stekt ägg on top. Middag på 5 minuter - och Masterchef Australia på TV. Klockrent!

I dag tar jag det lugnt. Det behövs - jag var ute och rörde på mig i 55 timmar i september och jag har ett Tjurrus framför mig på lördag. Jag vill ha pigga ben och en frisk kropp som är sugen på att ge järnet! Det var annars nära ögat att jag fick ta NMT-passet i kväll eftersom Joakim hade lite körigt på jobbet men vid fyra kom beskedet att det fixade sig och att han var på väg hemåt så då kunde jag ta det lugnt. Kollade in veckans plugguppgifter och konstaterade att det är lugnt, inga inlämningar förrän nästa helg och alltså ingen panik.

Så jag tar hand om mig själv och passar på att hinna andas innan det går undan igen. För i morgon är det arbetsdag, löpgrupp och sen packning och förberedelse innan vi åker till Stockholm fredag eftermiddag direkt från jobbet. Att softa framför ett matlagningsprogram, fixa lite fötter, ta en lång dusch och bara ta det lugnt är precis vad jag behöver! Och även om mitt mer ambitiösa jag verkligen ville kasta in ett till tufft träningspass i dag så lyssnar jag på kroppen som säger att det inte är det vi ska göra i dag.

Inga kommentarer: