fredag 4 oktober 2013

Hejsan hoppsan då var det dags för det där Tjurruset..

Tjurruset - som har legat som ett datum långt därute i kalendern ganska länge. Men nu är det i morgon!

Dagen i går bara flög förbi. Sovmorgon, jobbet, löpning på NW, cykla hem, äta, packa, duscha, sova. Upp i morse, packa de sista detaljerna, krama om katterna, buss till jobbet (som tar en EVIGHET!), frukost, jobba, möte, jobba, lunch, jobba, äta kanelbulle, gå till tåget, möta upp Joakim, 4½ timme på tåget (seeeegt i dag!), framme i Stockholm, ladda Accesskort, leta upp tunnelbanelinje, hamna rätt, hitta hotell, checka in, jaga middag, landa i sängen. Typ så.

Men i dag har jag laddat full-scale för morgondagen. På riktigt. Frukostmackor i morse på jobbet, färska hallon och fina plommon, helstekt ryggbiff med hemslagen bearnaise (yummy!), Starbucks Pumpkin Spice Latte på tåget, en kanelbulle, lite lösgodis, en macka från Subway, och så blev det asiatisk buffé med fantastiskt goda dumplings och en öl till kvällen. Ska bara håva i mig en halvliter vatten till innan sovdags...som blir snart.

Jag blir lite "sjösjuk" av att åka X2000 och så även i dag, så efter en öl känner jag mig vinglig och dåsig. Kommer förhoppningsvis sova gott i natt utan att drömma läskiga drömmar om Tjurrusets bana som verkar skapligt tuff i år :-)

Vi ses på startlinjen, alla NMT'are! 

1 kommentar:

Nellie - the Flying Hippo sa...

Jag ser fram emot att höra om ruset. Kram