tisdag 1 oktober 2013

Till mig själv - belöningen!

Här ser ni belöningen för förra veckans 3 personbästa.

Mitt alldeles egna personliga halsband med tre berlocker. Viktskivan påminner mig om att jag är stark. "Live Love Lift" för att leva livet, att älska det man gör och att lyfta - både att lyfta vikter och att lyfta sig själv och andra. "Inspire" för att jag ska komma ihåg att inspirera andra och att samla inspiration till mig själv. Jag har önskat mig ett personligt halsband länge och när jag hittade det här föll jag pladask. Så när jag tyckte att jag var värd en belöning visste jag precis vad det skulle vara!

Smycket kommer från Fashletics och jag har köpt det hos Johanna. Johanna är smart, driftig och modig - hon har en väldigt välformulerad och informationsrik blogg, hon har sett till att få agenturen på Fashletics i Sverige och så har hon minsann också designat en egen linje träningskläder, Dare Sportswear. Dessutom är hon en riktigt stark tjej som förespråkar att tjejer ska lyfta tungt. Heja Johanna!

3 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Vad roligt! Min svägerska tipsade också om denna sida men fantastiskt roliga träningskläder och smycken! Har aldrig hört talas om dem innan och så nu två ggr på samma dag... (kan det vara katarina som är den gemensamma nämnaren??)

Pernille sa...

Nej, inte Katarina på just det här. Jag hittade Fashletics när Johanna berättade att hon skulle börja sälja smyckeskollektionen i Sverige :-)

Nellie - the Flying Hippo sa...

Vilket fint halsband!!! Live love lift, klockrent ju. Ja visst är världen liten. :) Emma berättade att du var med igår. Vad är det för en utbildning? Kettlebells eller? Det kostar ju bara 100kr och det kanske had varit skönt att mjuka upp benen. Om du joggar så kan du vara min hare. :) Kram