fredag 20 februari 2015

Älska förändring!

Jag tränar verkligen på att älska förändring. Att se möjligheter i stället för hinder. Just nu känner jag mig en aning utmanad på den punkten på vissa områden (som att jag t ex ska få ny chef precis när jag hade uppfostrat den gamle ordentligt, typiskt!). Jag mantrar för mig själv att jag ska acceptera förändringen, se positivt på nya möjligheter, att jag ju inte kan veta om det blir bra eller inte förrän det har hänt - men lite trögt är det ibland!

Förändringar som jag själv åstadkommer - som att börja jobba som PT - är nästan lika läskiga men kopplas till en viss förväntan och positivitet för de innebär dels att jag sitter i förarsätet och dels att jag gör nåt som jag verkligen vill. Inte nåt som nån annan har bestämt åt mig alltså. Kontrollbehov, någon?

En förändring som jag alltid älskar ar när det är dags för helrenovering hos frisören. Särskilt i dessa tider - i november blev det färgglada slingor och nu i februari efter dagars kamp mot snor och ynklighet blev det My Little Pony :-)

Inga kommentarer: