onsdag 4 februari 2015

Vilodag. Ish.

Vilodag enligt schemat, men ibland "händer livet". Som t ex att det hade kört ihop sig på instruktörsfronten så att jag blev inkastad (i måndags) som instruktör på kvällens NMT-pass. Men eftersom jag inte instruerade löpgrupp i går så fick det väl gå med ett instruktörspass i kväll helt enkelt.

Dagens arbete utfördes hemifrån på förmiddagen och sen hade vi arbetsmöte på vår kursanläggning på eftermiddagen. Jag fnulade lite på hur jag skulle ta mig dit. Cykla innebär lite stress efter hemkomst för att hinna äta och fixa innan NMT-passet. Joakim kunde hämta mig efter sin arbetsdag men då fick jag ta mig dit med buss eller gå. Gå? Tja, varför inte... bussen tar 45 minuter ändå inkl. bytestid och sånt och det är bara 6 km dit, dvs en timme. Så blev det - strax före elva packade jag datorn i ryggsäcken och promenerade iväg. Framme en knapp timme senare. Packa upp, hälsa på kollegor, lunch, arbetsmöte, utvecklingssamtal och så raka vägen ner i bilen där Joakim väntade.

Maten var förberedd och snabbfixad och jag kom iväg mot Bulltofta i tid. Två starka tjejer mötte upp och fick ett fint pass i snön med diverse roliga fysövningar, trapplöpning med mera. Det är inte varmt att instruera i minusgrader så jag hängde med på lite step-ups, burpees och löpning mot slutet för att inte bli kall!

Som vanligt väldigt njutbart att instruera även om benen är något seeeega efter gårdagens pass. I morgon bitti blir det intervaller. Japp. Vem fan springer intervaller före sju på morgonen på vintern? Jo, jag. För annars får jag inte ihop schemat i morgon. Sådetså.

Inga kommentarer: