onsdag 27 maj 2015

Bloggutmaning i juni!

Sofia på uppochhoppa.se har lanserat en bloggutmaning i juni. Jag hakar på! Nedan ser du överskrifterna på blogginlägg, ett för varje dag i juni :-)

Jättemånga intressanta överskrifter och vi är redan ett gäng som hakar på och bloggar med samma överskrifter (fast det är såklart inte förbjudet att skicka in ett inlägg emellanåt som handlar om nåt annat om man nu har nåt att berätta!). Hashtag på insta och twitter är #uppochhoppaijuni och jag kommer tagga inläggen med den etiketten så att man kan hitta dem samlat om man vill. Det ska bli rätt intressant att skriva ett brev till min gympalärare och läsa alla andras - och "träningskläder jag minns" kan nog bli spännande också! Tur att min 90-talstid i aerobicsalen inte finns på bild, that's all I have to say ;-)

Häng på om du bloggar eller vill vara med på insta :-) Vilket inlägg hos mig ser du mest fram emot?

1 kommentar:

Christina sa...

Jag älskar ju listor och den här verkar ju onekligen spännande! Min blogg är kanske inte så mycket en träingsblogg, men jag hakar kanske på ändå. Speciellt det där med att få skriva brev till sin gamla idrottslärare verkar tämligen intressant... :-)

Christina