onsdag 20 maj 2015

Pausa mitt i veckan

Onsdagar blir gärna vilodagar i schemat just nu och så även i dag. Eller "vilodag" får det kanske heta för egentligen har jag rört på mig en hel del!

Joakim gick upp orimligt tidigt för att hinna träna innan jobbet, jag somnade om en timme till, gick upp och åt frukost och cyklade till jobbet. Prioriterade att hinna med arkivering och lite annat pyssel innan månadens bokföringsparty drar igång nu i slutet på veckan och det var ganska skönt att få undan lite högar faktiskt! Hann även med en sväng hos kontorsmassören på förmiddagen, perfekt.

Kort promenad med kollegorna på lunchen och så tillbaka igen för mera jobb innan jag rullade hemåt på cykeln strax före tre. Det blåste rätt mycket nere vid havet men det var mestadels medvind i alla fall och det får man väl ha vett att uppskatta när det är så :-)

Kom hem och kokade potatis att ha till spättafiléerna vi stekte i förrgår och formligen kastade i mig maten, jag hade hunnit bli jättehungrig trots att lunchen var ganska rejäl. Blev i och för sig inget eftermiddagsmellanmål så det kanske fattades. Sen var det dags att byta om och sticka ner till Bulltofta där jag inte själv ansvarade för passet men däremot skulle utvärdera en ny kollega som hade det huvudsakliga ansvaret. Således fick jag lite lugn transportjogg och för övrigt gott om tid att studera hur kollegan jobbade med deltagarna. Alltid nyttigt och ger även lite perspektiv och input till ens eget arbete!

Kamrat G bjöd på fika efter passet (också trevligt!) och sen rullade vi hem och åt kvällsmål. I morgon har jag en lugn start på dagen eftersom jag har min första PT-kund klockan åtta och sen hinner jag helt lyxigt klämma in mitt benpass på eftermiddagen innan dagens sista kund. Det andra alternativet var att köra benpass klockan sju på morgonen och det är jag inte så förtjust i. Benpass ligger helt enkelt bättre på eftermiddagen, bättre kraft och tryck då!

Inga kommentarer: