lördag 9 maj 2015

Lyxlördag. Igen.

Åh, lördag. Underbara lördag. Läggdags i vanlig tid i går men med meddelandet "larmet ringer om 9 timmar och 24 minuter". Sov som en liten gris tills tio minuter innan klockan ringde, gick upp, åt frukost i lugn och ro, tittade på Nyhetsmorgon (måste titta på Donal Skehan i Mitt Kök på lördagar, fantastiskt!), planerade dagens NMT-pass, bytte om, packade ryggsäcken och gav mig av mot Lund.

Ett gäng glada morgonpigga NMT'are väntade och fick sig ett varierat pass med diverse förflyttningar och styrkeövningar. Inga långa löpsträckor i dag men konstant byte mellan löpning och styrka, mycket bra för flås och pannben! Det var lite gråmulet och blåsigt men ändå ganska lagom uteväder faktiskt och gänget var nöjda med passet. Bra!

Kom hem till Joakim som hade spenderat förmiddagen med lite städ och lite slappande med katt och bok, jag bytte kläder och vi åkte iväg till Mobilia för att äta lunch och handla. Och så gick jag till Gastroteket och shoppade loss för mitt presentkort - choklad och lakrits fick följa med hem i dag och halva presentkortet är kvar till nästa besök :-) Lovely!

I går kväll tittade vi på Star Wars Episode V - med Master Yoda: "Do or do not. There is no try." och det hjälpte mig på nåt vis att under dagen i dag att ta ett svårt beslut. Återkommer i ämnet. Nya beslut innebär nya planer och de ska fixas till lite först innan jag börjar prata om dem! Fick några lugna eftermiddagstimmar för mig själv och hann fundera, planera, borsta katter, påbörja middag och bara slappa precis som jag ville. Ladda batterierna, helt enkelt.

Kvällen skulle spenderas framför Gladiatorerna men se den gubben gick inte för det var tydligen lite hockey-VM på tv i stället. Hrmf. Star Wars i stället, då - alltid ett nöje :-)

Inga kommentarer: